Kom naar de bijeenkomst ‘Als dat maar fout gaat’ op donderdag 13 juni!

Verkloot

Wat was het gaaf! De goed-fout avond op 17 januari. In een veilige en informele setting hebben we gemerkt dat fouten maken de normaalste zaak van de wereld is! Ook hebben we geconcludeerd dat we met een fout bedoelen dat jouw beslissing een consequentie heeft gehad die anders is dan jij of je omgeving hadden verwacht. Dit vinden we niet prettig dus proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen. Maar heb je ook wel eens stilgestaan bij wat jijzelf en anderen van al die ervaringen kunnen leren? We zijn niet gewend om er op deze manier naar te kijken. Heb jij het lef hebt om iets nieuws te ondernemen? Dan weet je ook dat dit gepaard gaat met een bepaalde onzekerheid. Dit verhoogt het risico op het maken van fouten. Ervaar jij ruimte en vertrouwen om dit risico te nemen?

Tijdens de sessie ‘Als dat maar fout gaat’ op donderdag 13 juni neemt Paul Iske, (Chief Failure Officer) van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, ons mee in de wereld van mislukkingen. In zijn presentatie bespreekt Paul de voorwaarden waaronder mensen en organisaties met verschillende achtergronden nieuwe combinaties kunnen vormen en daarmee nieuwe kansen scheppen voor innovatie. Juist de verschillen zijn nodig om tot echte vernieuwing te kunnen komen. Dat wil niet zeggen dat alles altijd zal lukken. Sterker nog: innovatie is een proces van vallen en opstaan. Experimenteren en leren. In de daaropvolgende workshop ga jij als deelnemer zelf aan de slag om op een positieve manier naar (eigen) mislukkingen te kijken en de belangrijkste lessen met elkaar te delen. Je gaat naar huis met nieuwe lessen en een mindset die je kan meenemen in je dagelijkse werk/eigen projecten.

Extra leuke toevoeging aan het programma: twee gastsprekers delen deze avond hun fuck-up en daarbij behorende learnings!

Kortom, zorg dat je er bij bent! Ga in gesprek met en laat je inspireren door collega’s in de sport. We zien je op 13 juni 2019 op de Kelvinbaan 48 (Samenwerkende Sportbonden).

Programma in hoofdlijn

17:00 uur Inloop met pizza’s

18:00 uur Start met Fuck-Up

18:15 uur Briljante Mislukkingen – Paul Iske

21:00 uur Afronding en borrel

Aanmelden

Je zou ons helpen voor jezelf vooraf aan te melden als je van plan bent om te komen. Dat kun je doen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*